Μετανάστευση, εργασία και διαμονή στις ΗΠΑ

περιεχόμενο

Η επόμενη εκδήλωση του Found.ation στις 31 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο χώρο του Found.ation (Ευρυσθέως 2 Κάτω Πετράλωνα  118 54 Αθήνα).

found.ation_Σε αυτό το μάθημα θα εξεταστούν οι βασικοί τρόποι εξασφάλισης νόμιμης παραμονής στις ΗΠΑ. Θα καλύφθούν θέματα για τη μετανάστευση με οικογενειακή συνένωση, με προσφορά εργασίας από αμερικανό εργοδοτη, μετανάστευση για άτομα με εξαιρετικές ικανότητες και επιλογές για επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν ή να ξεκινήσουν κάτι καινούριο στην αμερική.

Εισηγητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ρόκας, ο οποίος είναι δικηγόρος στη Νέα Υόρκη και στο New Jersey. Έχει ασχοληθεί για χρόνια με την αμερικανική μεταναστευτική νομοθεσία και είναι ειδικός στην νομική τεχνολογία, δηλαδή στη δημιουργία αυτοματοποιημένων συστημάτων που ερμηνεύουν και εφαρμόζουν τη νομοθεσία. Έχει αναλάβει έργα μηχανοργάνωσης για το αμερικανικό IRS, το US Census, την πολιτεία του Τέξας κ.α. Είναι διδάκτωρ οικονομολόγος και έχει σπουδάσει στα πανεπιστήμια Yale, Princeton και Georgetown.

Για εγγραφές εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.