Μειώσεις στα δίδακτρα μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ για ανέργους

περιεχόμενο

Στο πλαίσιο ανάληψης νέων πρωτοβουλιών και δράσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής υποστήριξης των ανέργων, ο ΟΑΕΔ προτρέπει τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με σκοπό την παροχή ειδικών τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες θα απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

Ο οργανισμός υποδέχεται την εθελοντική συμμετοχή των επιχειρήσεων, η οποία εντάσσεται στη λογική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η συμμετοχή αυτή θα καθιστά τις κοινωνικά ευαισθητοποιημένες εταιρίες κοινωνούς στην πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της χώρας μας και την άμβλυνση των επιπτώσεων του φαινομένου ανεργίας.

 width=Ο καθορισμός των τρόπων παροχής, καθώς και των συναφών όρων και προϋποθέσεων για τισ ειδικές τιμές αποτελεί ευθύνη των επιχειρήσεων. Επίσης, έγκειται στην διακριτική τους ευχέρεια ο ορισμός των προϊόντων που θα διατίθενται σε ειδικές τιμές για τους εγγεγραμμένους ανέργους. Η πρωτοβουλία θα εξακολουθεί να υλοποιείται όσο οι εταιρίες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη δράση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού και του σχετικού micro site, το οποίο θα λειτουργεί ενημερωτικά.

*Ο ΟΑΕΔ δέν φέρει ευθύνη για την πολιτική των ειδικών τιμών που ακολουθούν οι επιχειρήσεις.

Περισσότερα στο http://eidikestimes.oaed.gr/offers.asp?cid=19

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.