Μειωμένα δίδακτρα και αύξηση υποτροφιών από το PIERCE

περιεχόμενο

Μειώσεις στα δίδακτρα και αύξηση της οικονομικής ενίσχυσης για τους μαθητές του ανακοίνωσε το Γυμνάσιο – Λύκειο PIERCE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, σε συνεννόηση με τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Συγκεκριμένα το Κολλέγιο αύξησε το ποσό που διαθέτει για υποτροφίες κατά 25% για το σχολικό έτος 2012-13. Οι οικογένειες που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση, μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Οικονομικής Ενίσχυσης και Σχεδιασμού (τηλ: 210 6009800 εσωτ. 1327, καθημερινές 09:00-17:00, e-mail: financialassistance@acg.edu ).

Παράλληλα το Κολλέγιο μείωσε τα δίδακτρα για τις Α’ και Β’ τάξεις του Γυμνασίου, ενώ διαμόρφωσε την πολιτική του έτσι ώστε να διατηρείται η μείωση από τη μία τάξη στη μεγαλύτερη.

 width=

Επίσης χορηγείται έκπτωση 5% στα δίδακτρα του μεγαλύτερου παιδιού και έκπτωση 30% στα κόμιστρα του σχολικού λεωφορείου για οικογένειες που έχουν και δεύτερο παιδί που φοιτά στο PIERCE. Στις οικογένειες με τρία παιδιά στο PIERCE θα χορηγηθεί έκπτωση 50% στα δίδακτρα του μεγαλύτερου παιδιού και 50% στα κόμιστρα του σχολικού λεωφορείου. Τέλος μειώνονται για όλες τις οικογένειες τα κόμιστρα για τα σχολικά λεωφορεία.

Σημειώνεται ότι εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα για οικογένειες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο για το σχολικό έτος 2012-13 θα διεξαχθούν στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9 π.μ.

Ιστοσελίδα σχολής http://www.pierce.gr/

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.