Νέο αυτοχρηματοδοτούμενο τμήμα εκμάθησης Φλάουτου από την Unesco Πειραιώς

περιεχόμενο

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί νέο αυτοχρηματοδοτούμενο τμήμα εκμάθησης Φλάουτου με Καθηγήτρια την Μουσικό κα. Καντούνα Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο «INTERNATIONAL ACTION ART» (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 4 – Νίκαια 210-4110678 και 210- 4967757).

Σκοπός του μαθήματος η εκμάθηση φλάουτου και η ανάπτυξη του διανοητικού και φυσικού συντονισμού και αυτοελέγχου καθώς επίσης και στην μεθοδική  και συστηματική μελέτη πάνω στο όργανο τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.

Ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο των μαθητών, θα σχηματιστούν ατομικά τμήματα και μελλοντικά θα δημιουργηθούν και μουσικά σύνολα με μία μικρή οικονομική συμμετοχή. Τέλος, οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του κύκλου εκμάθησης θα λάβουν ειδική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τα Γραφεία του Ομίλου μας: Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια, Τηλ.:2104967757 – 2104979797, Fax: 210 4944564, E-mail: unescop@otenet.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.