Εργαστηριακά μαθήματα Ελευθέρου Σχεδίου εντελώς δωρεάν!

περιεχόμενο

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στις εφαρμοσμένες και καλές τέχνες μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ότι η ικανότητα  του ελευθέρου σχεδίου δεν απαιτεί έμφυτο ταλέντο αλλά αποκτάται και αναπτύσσεται με την άσκηση.
Αν έχετε το χρόνο, την υπομονή και τη θέληση για γνώση και εξάσκηση σας περιμένουμε στα προπαρασκευαστικά μαθήματα Ελευθέρου σχεδίου που οργανώνει ο τομέας Art & Design του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Δυνατότητα παρακολούθησης ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων σχεδίου έχουν όλες οι νέες και νέοι μαθητές (16 ως 26 ετών) ή ενδιαφερόμενοι των ειδικοτήτων γραφιστικής, διακόσμησης, εικονογράφησης, animation -και όχι μόνο- που θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να περάσουν δημιουργικά το διάστημα αναμονής μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Το εργαστήριο ελευθέρου σχεδίου θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους μαθημάτων τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Τρίτη  03 Σεπτεμβρίου 2013 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 6:00 – 9:00 μμ.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του κτιρίου Μαυροκορδάτου 1-3 Αθήνα Τηλ: 210 3824411 Fax: 210 38 22 159 email: mdikaiou@iekdomi.edu.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.