Μεταπτυχιακό για νέους managers από την ΕΕΔΕ

περιεχόμενο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία  αξιόλογων  και  ικανών  Στελεχών  με  διακεκριμένη  πιστοποίηση  γνώσεων. Οι συμμετέχοντες  βελτιώνουν  τις  ικανότητες  κατανόησης  των  αρχών  της  Διοίκησης  Επιχειρήσεων (management) και της στρατηγικής αντιμετώπισης της Εταιρίας και το κυριότερο εφαρμόζουν τη θεωρία σε πράξη μέσω της εφαρμοσμένης επιστημονικής γνώσης που αποκτούν.

 

Το μεταπτυχιακό απευθύνεται σε όλα τα ανερχόμενα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να εξελιχθούν με επιτυχία στο χώρο τους. Σε  Επιχειρηματίες,  Ελεύθερους  Επαγγελματίες, Managers  που  επιθυμούν  να  βελτιώσουν  την εργασία και την αποτελεσματικότητά τους.

 

Υποψήφιοι μπορεί να είναι οι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ, τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που στερούνται τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά διαθέτουν αποδεδειγμένη οκταετή επαγγελματική εμπειρία και οι απόφοιτοι Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών με πενταετή αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες 
επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων

Για αιτήσεις εγγραφής
απευθυνθείτε στα Γραφεία της ΕΕΔΕ του Τμήματος Μακεδονίας
Λέοντος Σοφού3, 546 26 Θεσσαλονίκη,
τηλ:2310 516639 & 2310522314, fax:2310546218
email: mac-mba@eede.gr / mac-training@eede.gr
αρμόδια η κ. Πολυξένη Ηλία

Πηγή: agelioforos.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.