Let’s Go Study Australia Ημερίδα

περιεχόμενο

Το Let’s Go Study Australia θα βρίσκεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 28 & 29 Αύγουστου και 4 & 5 Σεπτέμβριου 2013 αντίστοιχα.

Οι Ημερίδες απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να μεταβούν στην Αυστραλία με φοιτητική visa και είναι 18 – 45 ετών. Ενδείκνυνται κυρίως για άγαμους και ζευγάρια χωρίς παιδιά.

Στις Ημερίδες θα παραστούν εκπρόσωποι από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αυστραλίας καθώς και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Let’s Go Study Australia από τα Γραφεία της Μελβούρνης, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

logo australiaΘεματολογία Ημερίδας

• Διαδικασία μετάβασης στην Αυστραλία με Φοιτητική Visa
• Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών (Προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικών, Τεχνολογικά Ιδρύματα, Προγράμματα σε Πανεπιστήμια Bachelor & Master κλπ) που οδηγούν σε φοιτητική Visa
• Υπηρεσίες εύρεσης εργασίας από το Let’s Go Study Australia – Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
• Παρουσίαση όλων των υπηρεσιών του Let’s Go Study Australia:
Επιλογή Προγράμματος Σπουδών και εγγραφή στην σχολή – Εύρεση Κατοικίας – Παραλαβή από το Αεροδρόμιο – Συμβουλές και υποστηρικτικές υπηρεσίες για τον τρόπο και το κόστος ζωής στην Αυστραλία.
• Παρουσίαση υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Μελβούρνη της Αυστραλίας για όσους μεταβούν με φοιτητική Visa (Εβδομαδιαίες συναντήσεις, ενημερωτικές ημερίδες και διοργάνωση εκδηλώσεων).

Το Αυστραλιανό εκπαιδευτικό σύστημα έχει μια ισχυρή διεθνή φήμη και τα πανεπιστήμιά μας είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. Υπάρχουν χιλιάδες μαθήματα που είναι διαθέσιμα, για όλα τα επίπεδα. Η ομάδα του Let’s Go Study θα είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα μαθήματα που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Θα λάβετε εκπαίδευση κύρους, όπου μετά την αποφοίτησή σας, με τα πολύτιμα προσόντα που θα έχετε αποκτήσει θα είστε ιδιαίτερα περιζήτητοι σε Αυστραλιανούς και διεθνείς εργοδότες.

Θα ανακαλύψετε ότι το συνολικό κόστος των διδάκτρων και διαβίωσης είναι χαμηλότερο στην Αυστραλία απ’ ότι στις ΗΠΑ και στην Μεγάλη Βρετανία, έτσι ενώ αποταμιεύετε χρήματα, παράλληλα έχετε καλύτερη προετοιμασία  για τις προκλήσεις της εργασιακής σας ζωής.

Με το να σπουδάζετε και να δουλεύετε στην Αυστραλία, εκτός από την ανώτατη εκπαίδευση που θα λάβετε θα δώσετε στον εαυτό σας μια μεγάλη ευκαιρία να απολαύσει την μοναδική εμπειρία μιας νέας χώρας γεμάτη από ζωντάνια και φιλικό περιβάλλον.

Η Αυστραλία είναι ο προορισμός για κάθε σπουδαστή από όλο τον κόσμο που ψάχνει ένα ανώτερο επίπεδο μόρφωσης σε προσιτή τιμή.

Έτσι, αν αναζητάτε ένα υψηλό επίπεδο μόρφωσης σε συνδυασμό με ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, η Αυστραλία είναι το μέρος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.