Κύπρος: Έκθεση Βρετανικών πανεπιστημίων στις 16 Αυγούστου

περιεχόμενο

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ – CLEARING
16 Αυγούστου 2013, 16.00 – 20.30, AJAX HOTEL, Λεμεσός

Ονειρεύεσαι να σπουδάσεις προπτυχιακά σε ένα πανεπιστήμιο της Βρετανίας αυτό τον Σεπτέμβρη και δεν έχεις εξασφαλίσει ακόμη θέση? Το British Council σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας με την διοργάνωση του Clearing Βρετανικών πανεπιστημιών!

15 Βρετανικά πανεπιστήμια θα βρίσκονται στη Κύπρο έτοιμοι να προσφέρουν προπτυχιακές θέσεις σε φοιτητές που δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει εισδοχή σε πανεπιστήμιο και τηρούν τις απαραίτητες προυποθέσεις. Είσοδος ελεύθερη.

Το πρόγραμμα του Clearing εξυπηρετά φοιτητές που:

• δεν έχουν υποβάλει αίτηση για θέση σε πανεπιστήμιο
• έχουν υποβάλει αίτηση και απόρριψαν τις θέσεις που τους πρόσφεραν τα πανεπιστήμια
• έχουν υποβάλει αίτηση αλλά δεν έλαβαν καμμία προσφορά θέσης

Τα πανεπιστήμια που θα πάρουν μέρος στη έκθεση είναι:

Birmingham City University
The University of Bolton
University of Bradford
University of Campus Suffolk
University of Central Lancashire University of Cumbria
University of Derby
University of Dundee
University of Essex
University of Hertfordshire Liverpool Hope University
New College Manchester
University of Salford
Southampton Solent University
Swansea University

Χορηγός: UNITE GROUP

Πληροφορίες:
British Council
Τηλ. 22 585000
www.britishcouncil.com.cy
Like us on Facebook: British Council Cyprus

GET READY FOR UNIVERSITY LIFE
Σεμινάριο, 29 Αυγούστου 2013, 18.00-21.00, Αμφιθέατρο ΑΤΗΚ Λευκωσία

Η μάθηση σε ένα πανεπιστήμιο είναι σίγουρα διαφορετική από εκείνη του σχολείου! Το British Council σας δίνει για πρώτη φορά την μοναδική ευκαιρία να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό τον χρόνο σας σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο και να προετοιμαστείτε για τις σπουδές και τη ζωή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο! Παρακολουθείστε το σεμινάριο «Ετοιμαστείτε για την πανεπιστημιακή ζωή» και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για μια επιτυχημένη πανεπιστημιακή ζωή!
Φέτος το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τις διάφορες πτυχές της ακαδημαϊκής ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια αποτελεσματική μελέτη και να σας προετοιμάσει για το τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Το σεμινάριο θα καλύψει επίσης το τρόπο διδασκαλίας και μάθησης στα βρετανικά ιδρύματα, τις μεθόδους αξιολόγησης και πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε σε μια διάλεξη, ένα σεμινάριο, ή ένα εργαστήριο. Επίσης θα επωφεληθείτε από πρακτικές πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία του ταξιδιού και του προορισμού σας, τους οργανισμούς που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για τραπεζικές υπηρεσίες.

Σημειώστε την ημερομηνία! Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, από 1800 μέχρι 2100 στο Αμφιθέατρο ΑΤΗΚ, Οδός Τηλεπικοινωνιών, Λευκωσία. Να είστε όλοι εκεί!

Η συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραπάνω συν ένα διάλειμμα για καφέ με αλμυρά/ μπισκότα είναι €30 ανά μαθητή συνοδεύομενο από ένα μέλος της οικογένειας.
Χορηγός: Cyta UK

Για πληροφορίες καλέστε 22585000 ή Μαρίνα Μιχαήλ 22585274
www.britishcouncil.com.cy – Facebook: British Council Cyprus

Πηγή: sigmalive.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.