Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Δημόσια ΙΕΚ 2017

περιεχόμενο

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα Δημόσια ΙΕΚ ξεκίνησαν από σήμερα Παρασκευή 25/08/2017  έως τη Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 10.00.

Μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. (Δημόσια ΙΕΚ) που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αφορά στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2017.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, θα γίνεται στον σύνδεσμο diek.it.minedu.gov.gr .


Βρείτε τη λίστα με τις ειδικότητες των Δημοσίων ΙΕΚ για το εξάμηνο 2017Β (2017 – 2018) ανά περιοχή στο σύνδεσμο “Λίστα Δημοσίων ΙΕΚ” .

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.