Ξεκινάνε οι Κούρσες του Taxibeat στο Μεξικό!

περιεχόμενο

Το γραφείο του Taxibeat στην πρωτεύουσα της λατινοαμερικανικής χώρας ιδρύθηκε πριν 2,5 μόλις μήνες, ενώ από τα 100.000 ταξί που κυκλοφορούν στην Πόλη του Μεξικό, η εταιρεία έχει ήδη προσελκύσει στον στόλο της πάνω από 400 οδηγούς.

taxibeat_mexicoΗ έναρξη του Taxibeat στην πόλη του Μεξικό έρχεται ακριβώς ένα χρόνο μετά από την επίσημη έναρξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας (16 Ιουλίου 2012). Σύμφωνα με τον Νίκο Δρανδάκη, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, στο Ρίο το Taxibeat είναι η πρώτη εφαρμογή με όρους δρομολογίων και τζίρου, παρόλο τον πολύ σκληρό ανταγωνισμό (η Βραζιλία είναι αυτή τη στιγμή η πιο ανταγωνιστική αγορά στον κόσμο στα mobile taxi services).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TechCrunch, στο οποίο αναφέρεται και στο νέο γύρο χρηματοδότησης 1,5 εκατ. ευρώ (2 εκατ. δολ.) που έλαβε πρόσφατα η Taxibeat, από την πλαυρά της εταιρείας τονίζεται ότι η επιλογή επέκτασης στη Λατινική Αμερική αντί για την Ευρώπη οφείλεται στο μέγεθος της αγοράςαυτής. Επιπλέον, λόγω των ανεπαρκών υποδομών μαζικής μεταφοράς, που αυξάνει τη χρήση των ταξί σε αυτές τις χώρες, έναντι των λεωφορείων και των σιδηροδρόμων, και λόγω της μεγάλης εγκληματικότητας και των κακής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουν τα ταξί, κάτι που φιλοδοξείται να επιλυθεί με το μηχανισμό βαθμολόγησης των οδηγών που προσφέρει το Taxibeat.

Πηγή: EMEA.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.