Κουλτούρα ποιότητας στα ελληνικά ΑΕΙ

περιεχόμενο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του πρώτου συνεδρίου το 2012, η ΜΟΔΙΠ του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αποφάσισε τη διοργάνωση διημερίδας με θέμα: «Κουλτούρα ποιότητας στα ελληνικά ΑΕΙ», στις 7-8 Νοεμβρίου 2013, στο Grand Hotel Palace. Την οργάνωση της διημερίδας αναλαμβάνει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με συνδιοργανωτή το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η διημερίδα απευθύνεται σε διδάσκοντες, όργανα διοίκησης, διοικητικό προσωπικό, ειδικό τεχνικό προσωπικό, φοιτητές και αποφοίτους των ΑΕΙ και τοπικούς κοινωνικο-οικονομικούς φορείς.

Σκοπός της διημερίδας είναι η παρουσίαση της πορείας των εσωτερικών συστημάτων διασφάλισης της ποιότητας στα ελληνικά ΑΕΙ και της συμβολής της στην ανάπτυξη των ιδρυμάτων προς όφελος της κοινωνίας.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.