Η Κωτσόβολος στηρίζει το μέλλον φοιτητών και μαθητών

περιεχόμενο

Με έξι υποτροφίες προς υποψήφιους σπουδαστές και με μία εθελοντική δράση κάνει το καλύτερο ξεκίνημα για τη σχολική χρονιά.

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας μήνας στον οποίο γονείς, μαθητές και φοιτητές προετοιμάζονται για τη νέα ακαδημαϊκή και σχολική χρόνια. Σε αυτό το κλίμα η Κωτσόβολος, με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση δίνοντας πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα για τους σπουδαστές και σε απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές.

Η πρώτη μεγάλη ενέργεια αφορά στην προσφορά έξι υποτροφιών, για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Athens Tech College και στο BCA College.

Συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος θα προσφέρει τέσσερις υποτροφίες στο Athens Tech College, δύο για το τετραετές πρόγραμμα σπουδών, Bsc in Computer Science και δύο για επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του. Επιπλέον, θα διαθέσει ακόμη δύο υποτροφίες στο BCA College, για Bachelor και MBA Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Σε έναν ψηφιακό κόσμο, η εταιρεία έχει επιλέξει να προσφέρει στους υποψήφιους φοιτητές τις σπουδές που σχετίζονται με την τεχνολογία και τις εξελίξεις του digital κλάδου.

Οι υποψήφιοι θα επιλέγονται από το Athens Tech College, με βάση τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 23 Σεπτμεβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου στο promo.kotsovolos.gr/scholarships.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της 10% όφελος σε όλα τα προγράμματα σπουδών του Athens Tech College με κάθε αγορά προϊόντων τεχνολογίας (σταθεροί υπολογιστές, laptop, tablet, οθόνες υπολογιστών).

Η δεύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας αφορά την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», που είναι ένας από τους βασικούς της κοινωνικούς εταίρους. Με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η εταιρεία και οι εργαζόμενοι της κινητοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζοντας μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Η Κωτσόβολος με τη βοήθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού της «γέμισε μια Κιβωτό με σχολικά», καθώς κατάφερε να συλλέξει μισό τόνο σχολικά είδη, δίνοντας έτσι μεγάλη χαρά στα παιδιά και τους ανθρώπους της Οργάνωσης. Η παράδοση έγινε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, από αντιπροσωπεία εθελοντών της Κωτσόβολος, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου».

Με ανάλογες δράσεις που επαναλαμβάνονται και ενισχύονται χρόνο με το χρόνο, η μεγάλη αλυσίδα δείχνει ότι μπορεί να κάνει τα αδύνατα… δυνατά, σε κάθε τομέα, με αίσθημα υπευθυνότητας και οδηγό την κοινωνική ευαισθησία.

πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.