Κοινωνικά Φροντιστήρια στην Αθήνα

περιεχόμενο

Δύο κοινωνικά φροντιστήρια λειτουργούν στην Αθήνα, του Δήμου Αθηναίων και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τα μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αθηνών έχουν ξεκινήσει από τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ τα μαθήματα    του δεύτερου ξεκινάνε στις αρχές Οκτωβρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο έχει ως πρωταρχικό του στόχο την στήριξη μαθητών του Λυκείου στα μαθήματά τους. Τα προγράμματά είναι πανομοιότυπα με τα αντίστοιχα των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και ο βασικότερος στόχος  είναι η επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλήνιες και στις σχολικές εξετάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για το κοινωνικό φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.