Κέρκυρα: Υποτροφίες για 55 θέσεις τουριστικής κατάρτισης στη Γερμανία

περιεχόμενο

Υποτροφία σε 55 αποφοίτους Λυκείου που επιθυμούν να λάβουν αναγνωρισμένη κατάρτιση σε τουριστικά επαγγέλματα στη Γερμανία, προσφέρει η Γερμανική κυβέρνηση. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, ο πρόεδρός του, Γιώργος Χονδρογιάννης και ο πρόξενος της Γερμανίας στην Κέρκυρα Κώστας Γισδάκης, αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες του προγράμματος, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ειδική ανοιχτή εκδήλωση, στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου στο Επιμελητήριο.

Μετά την κατάθεση των σχετικών αιτήσεων, όσοι επιλεγούν από γερμανικές τουριστικές επιχειρήσεις, θα λάβουν χρήματα για την κάλυψη τόσο των μαθημάτων γερμανικής που θα κάνουν όσο και για την μετάβαση και παραμονή στη Γερμανία. Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης θα μπορούν είτε να παραμείνουν στη Γερμανία είτε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Πηγή: ert.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.