Νέα κατηγορία επαγγελματικά πτυχία

περιεχόμενο

Σας ενημερώνουμε ότι προσθέσαμε στις επιλογές σας την κατηγορία επαγγελματικά πτυχία, την οποία μπορείτε να την βρείτε στο κεντρικό μενού σπουδές.

Τα επαγγελματικά πτυχία είναι η απάντηση στα κενά που προσφέρει η ακαδημαϊκή εκπαίδευση, αφού πρόκειται για απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα και τα οποία έχουν αρκετά μεγάλο δείκτη δυσκολίας όσον αφορά τις απαιτήσεις τους.

Λόγω της πρόσφατης δημιουργίας της ιστοσελίδας μας λείπουν αρκετά προγράμματα σε όλες τις κατηγορίες τις οποίες θα ενημερώνουμε συχνά. Εάν έχετε να μας προτείνεται κάποιο πρόγραμμα μπορείτε να μας αποστείλετε μήνυμα στην φόρμα που βρίσκετε στο τέλος της ιστοσελίδας.

Αν θέλετε να μεταφερθείτε στην κατηγορία επαγγελματικά πτυχία πατήστε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.