Κάνε την ιδέα σου πράξη μέσω του Cosmote Startup

περιεχόμενο

cosmotestarupΑν έχεις δημιουργικό μυαλό και πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες, είσαι στο κατάλληλο μέρος! Από αυτή τη στιγμή ανοίγεται μπροστά σου ο δρόμος για να κάνεις την ιδέα σου επιχείρηση. Η COSMOTE σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία διοικήσεως επιχειρήσεων, τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy δημιούργησαν το πρόγραμμα COSMOTE StartUp, στα πλαίσια της ενέργειας “ο κόσμος μας, εσύ”. Ένα πρόγραμμα που θα μεταμορφώσει καινοτόμες ιδέες σε νέες επιχειρήσεις!

 Τι χρειάζεσαι

 Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε έχοντας ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση νέων ιδεών. Γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται να έχεις για να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα είναι 3 βασικά στοιχεία:

μια καινοτόμα ιδέα,

μια δεμένη ομάδα και

πάθος για να κάνετε την ιδέα σας να ξεχωρίσει!

Οι φάσεις του διαγωνισμού

Η πρώτη σου κίνηση είναι να καταθέσεις μαζί με την ομάδα σου την υποψηφιότητά σας μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, η Επιτροπή θα επιλέξει τις ομάδες, που θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Selection Day.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή θα καταλήξει στις 10 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τρίμηνο πρόγραμμα COSMOTE StartUp.

 Το τρίμηνο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Δομημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Δίκτυο Ομιλητών

Χώρο Εργασίας

Παρουσίαση Τελικών Ιδεών σε Επενδυτές

Συμπλήρωσε την αίτηση εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.