Ερχεται «Καλλικράτης» στην ανώτατη εκπαίδευση

περιεχόμενο

Τροποποιήσεις επέρχονται στον νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, προκειμένου τα πανεπιστήμια να λειτουργήσουν ομαλά από την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά, όπως προέκυψε από τις πολύωρες συσκέψεις του υπουργού Παιδείας Κωσταντίνου Αρβανιτόπουλου με εκπροσώπους των πανεπιστημίων. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας, παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου η θητεία των σημερινών πρυτανικών αρχών, η οποία έληγε στις 31 Αυγούστου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, θα γίνει η ανασυγκρότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην οποία έχει δοθεί το όνομα «Καλλικράτης».

Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει σε όλα τα πανεπιστήμια και σε οκτώ ΤΕΙ να εκλεγούν τα νέα Συμβούλια Διοίκησης.

 data-lazy-src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.