Ψάχνεις δουλειά; Πάρε μέρος στο Job Fair Athens 2013

περιεχόμενο

Το Job Fair Athens, η  μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 3 & 4 Απριλίου, στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. !

Τα δύο προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν πάνω από 60 εταιρείες και 2.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών!

Διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B. (Institute of Electrical and Electronics Engineers), σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να βρουν θέσεις εργασίας ή πρακτικής στις συμμετέχουσες εταιρίες.

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής,  τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, μάθε τα νέα της και ανέβασε το βιογραφικό σου στο οποίο οι εταιρείες θα έχουν πρόσβαση για 7 μήνες!

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμα βιογραφικό, θα γίνουν ειδικά σεμινάρια με θέμα την σύνταξη βιογραφικού και αντιμετώπισης μιας συνέντευξης 3 βδομάδες πριν την εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα μας www.jobfair.gr και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:
facebook
linkedin
twitter
google +

email επικοινωνίας:  info@job-fair.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.