19 Προπτυχιακές Υποτροφίες 2015 από το κληροδότημα «Νικολάου Κρήτσκη»

περιεχόμενο

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού ανάδειξης δεκαεννέα (19) υποτρόφων εσωτερικού για σπουδές Πρώτου Κύκλου (προπτυχιακές) ακαδημαϊκού έτους 2013–2014 από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΣΚΗ», που υπάγεται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο διαγωνισμός για τη χορήγηση δεκαεννέα (19) συνολικά υποτροφιών για σπουδές Πρώτου Κύκλου σε φοιτητές και φοιτήτριες της Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα της χώρας, για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014 σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΣΚΗ».

Κατανομή Υποτροφιών

1.Πέντε (5) υποτροφίες σε καταγόμενους από τη Ζαγορά του Ν. Μαγνησίας.

2. Πέντε (5) υποτροφίες σε καταγόμενους από την Πελοπόννησο.

3. Πέντε (5) υποτροφίες σε καταγόμενους από τις Σπέτσες.

4.Τέσσερις (4) υποτροφίες σε καταγόμενους από την Ύδρα.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται έως την 1η Οκτώβρη 2015.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα στις 22 Oκτωβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 στο κτήριο του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, εφόσον οι κατάλληλες για τη διενέργεια του διαγωνισμού αίθουσες είναι διαθέσιμες, διαφορετικά σε γειτονικά Εκπαιδευτήρια και από Εξεταστική Επιτροπή που ορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 82 του Ν.4182/2013 (ΦΕΚ 185 Α/10-9-2013) και τις διατάξεις των άρθρ. 8 και 9 του β.δ. της 5-9-1940.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη.
πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.