Υποτροφίες Fulbright σε φοιτητές, ερευνητές και μέλη ΔΕΠ

περιεχόμενο

Το Fulbright θα χορηγήσει υποτροφίες σε φοιτητές, ερευνητές και μέλη ΔΕΠ για σπουδές, έρευνα και διαλέξεις στις ΗΠΑ.

Πρόγραμμα για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές

Fulbright-LogoΟι εγγραφές ξεκινάνε από την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014. Ενώ καταληκτική ημερομηνία για υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης είναι η Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι αναγνωρισμένων ελληνικών πανεπιστημίων ή πολυτεχνικών σχολών. Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες χορηγούνται στους περισσότερους επιστημονικούς κλάδους. Οι αιτούντες πρέπει να έχουν υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση στον κλάδο τους και σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Πρόγραμμα για Επιστήμονες

Οι εγγραφές ξεκινάνε από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013. Ενώ καταληκτική ημερομηνία για υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης είναι η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν καθηγητές πανεπιστημίων ή πολυτεχνικών σχολών και ερευνητές που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια επαγγελματικής εµπειρίας από την απόκτηση του διδακτορικού τίτλου τους. Αίτηση µπορούν να υποβάλουν για οποιονδήποτε επιστημονικό κλάδο στον οποίο επιθυµούν να δώσουν διαλέξεις ή/και να κάνουν έρευνα σε πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών µε τα οποία έχουν ήδη εξασφαλίσει συνεργασία. Οι υποτροφίες αυτές έχουν διάρκεια από τρεις έως έξι µήνες και αφορούν όλους τους επιστημονικούς κλάδους.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.