Ημέρες Σταδιοδρομίας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

περιεχόμενο

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας είναι μια εκδήλωση – γέφυρα μεταξύ του Πανεπιστημίου και των επιχειρήσεων. Σε αυτή, προσκαλούνται όλες οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τους απόφοιτους των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν τους εκπροσώπους των εταιρειών και να αποκομίσουν σημαντικότατες εμπειρίες στην κατεύθυνση της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας αποτελούν την καθιερωμένη πλέον, ετήσια ‘συνάντηση’ των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Διοργανώθηκαν από το ΓΔ για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1999, και κάθε χρόνο έκτοτε. Οι Ημέρες Σταδιοδρομίας για το 2013 θα διεξαχθούν κατά το διάστημα 22 Οκτωβρίου – 25 Οκτωβρίου και για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειριαώς που βρίσκονται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα της Νίκαιας (Ολυμπιακό Κέντρο Νίκαιας – Άρσης Βαρών). Το κτίριο βρίσκεται στην Οδό Κυρά Της Ρω 4 , Νίκαια.

Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας μπορούν να συμμετάσχουν οι απόφοιτοι Προπτυχιακών Τμημάτων καθώς και οι φοιτητές και απόφοιτοι Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, κάθε εταιρεία μπορεί να συμμετάσχει σε μία από τις ημέρες της εκδήλωσης.

Για εγγραφές εδώ.

 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.