Ημέρες καριέρας 2012 – Τεχνόπολις

περιεχόμενο

Με 3 βασικούς πυλώνες, την Εργασία, την Εκπαίδευση, την Επιχειρηματικότητα και πλήθος μελλοντικών εργοδοτών, εξειδικευμένων εκπαιδευτικών φορέων και επιτυχημένων στελεχών, σε περιμένουμε στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2012!

Στις 13 & 14 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00, στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις mini συνεντεύξεις σε εκπροσώπους ανθρώπινου δυναμικού εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, θα μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν σεμινάρια για την εργασία και την επιχειρηματικότητα και να συμβουλευτείς τολμηρούς start-up επιχειρηματίες!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το βιογραφικό σου σε πολλά αντίτυπα!

Η είσοδος είναι 5€, εισιτήριο που ισχύει και για τις δυο ημέρες.

Η είσοδος είναι δωρεάν για ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανέργου ή βεβαίωσης απόλυσης για τους εργαζόμενους με μπλοκ), πολύτεκνους και για όσους υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία.

Πληροφορίες: www.careerdays.wordpress.com
Τηλ. επικοινωνίας: 210 81.15.300

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.