Ημέρες Καριέρας Start-Up στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

περιεχόμενο

startup career daysΗ Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ο.Π.Α. σε συνεργασία με τα Γραφεία Διασύνδεσης και Πρακτικής Άσκησης και τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας Start–Up» που θα πραγματοποιηθεί την 4η Δεκεμβρίου 2013 στο Radisson Blu Park Hotel.

Οι «Ημέρες Καριέρας Start – Up» διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά στο Ο.Π.Α. Σκοπό έχουν τη στήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου σε επίπεδο απασχόλησης και τη διασύνδεσή τους με νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (start-ups).

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ενδεικτική της πρόθεσης του Πανεπιστημίου να ενισχύσει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, διευκολύνοντας την προσέγγιση του δυναμικού του με τις νεοφυείς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Μέσω των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στην εκδήλωση, οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος σπουδών και οι απόφοιτοι του Ο.Π.Α. θα έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης εργασίας σε μία start-up. Επιπλέον, οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα πρακτικής άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία εργασίας σε μία start-up μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου.

Για τη συμμετοχή των φοιτητών και αποφοίτων στις «Ημέρες Καριέρας Start–Up» θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Λόγω της τήρησης σειράς προτεραιότητας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μόνο αν έχουν επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα για την ημέρα της εκδήλωσης και σαφή δέσμευση να παραβρεθούν.

Για Φοιτητές και Αποφοίτους*1: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 16/10/2013 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27/10/2013. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ. Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 16/10/2013 στις 9:00 π.μ. Οι φοιτητές ή απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για Νεοφυείς Επιχειρήσεις*2: Παρακαλείσθε να αποστείλετε e-mail στο mke@aueb.gr εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας και περιλαμβάνοντας τα στοιχεία σας, προκειμένου να σας αποσταλεί το Έντυπο Συμμετοχής Επιχείρησης και οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης. Οι Αιτήσεις Συμμετοχής των Νεοφυών Επιχειρήσεων και η απαιτούμενη τεκμηρίωση θα υποβάλλονται μέχρι και την Τετάρτη 30/10/2013.

Σημαντικές Σημειώσεις
*1 Η εκδήλωση απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε όσους/ες έχουν ολοκληρώσει το 3ο έτος προπτυχιακών σπουδών, είναι φοιτητές μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος. Επίσης, σε όσους/ες έχουν αποφοιτήσει από προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα του Ο.Π.Α.
*2 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει 2 έτη πραγματικής λειτουργίας ή 2 διαχειριστικές χρήσεις και έχουν διανύσει μέχρι 8 έτη από την ίδρυσή τους.

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.