“Ημέρα Καριέρας 2013″ στην Κοζάνη

περιεχόμενο

Η “Ημέρα Καριέρας 2013″ αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους ανθρώπους, πτυχιούχους και επί πτυχίο, να συναντηθούν με στελέχη επιχειρήσεων με εξειδικευμένους φορείς σε θέματα αξιολόγησης προσωπικό αλλά και με νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) που μπορούν να λειτουργήσουν ως “φωτεινοί σηματοδότες” στην επαγγελματική τους διαδρομή. Στην περίοδο της δεινής οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα οι νέοι απόφοιτοι έχουν απόλυτη ανάγκη από καθοδήγηση και έμπνευση και γι αυτό το λόγο η Ημέρα Καριέρας θα επιδιώξει να αποτελέσει μια μικρή «γέφυρα σύζευξης» των νέων ανθρώπων και των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να αποκομίζουν πρακτικά οφέλη και οι δυο πλευρές.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με στόχο την άρτια διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις προσπάθειές τους μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης οι παρακάτω φορείς:

  • τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
  • Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Παρέμβασης της Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.),
  • το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «www.ergasiakozani.gr»
  • το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης
  • η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης (περιοχή Κοίλων).

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι, πτυχιούχοι/ επί πτυχίω και επιχειρήσεις, που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, καλούνται να συμπληρώσουν τις φόρμες συμμετοχής  και να τις αποστείλουν, έως τις 20 Νοεμβρίου 2013στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: hmerakarieras2013kozani@gmail.com για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2461024022 κυρία Παπατέρπου Λιάνα, 2461351314 κυρία Στράντζα Κωνσταντίνα.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.