«Ημέρες Καινοτομίας» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

περιεχόμενο

Οι «Ημέρες Καινοτομίας» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αποτελούν ένα νέο θεσμό που ξεκινάει για πρώτη χρονιά με στόχο να λειτουργήσει ως πόλος έλξης σημαντικών ανθρώπων και ως πόλος αναφοράς για θέματα καινοτομίας.

Για τέσσερις ημέρες νέοι και νέες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συμβουλευτικές εργασίες των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου με εταιρείες, meet ups για νέα επιχειρηματικότητα, ολοήμερες παρουσιάσεις με επιτυχημένα start-ups, εργαλεία για financial innovation, παρουσιάσεις των σημαντικότερων διαγωνισμών καινοτομίας, αλλά και παρουσιάσεις των πραγματικών success stories της ελληνικής οικονομίας από ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο και μόνο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, αποσκοπεί να γίνει ο φορέας που θα παρέχει τη γνώση και τις επαφές ανάμεσα στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους επιχειρούν με επιτυχία, σε αυτούς που συλλαμβάνουν την ιδέα και σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν να υλοποιηθεί.

Το πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/9

Συμβουλευτική εργασία του Διεθνούς Πανεπιστημίου: Συνέργεια εκπαίδευσης και επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη (Δημαρχείο – Αίθουσα πολλαπλών / 19:00 – 21:00)

ΤΡΙΤΗ 17/9

Brainstorming Ιnnovation: H Γνώση ενώνεται, μοιράζεται, εφαρμόζεται! 

(Κεντρ. Αμφ. ΤΕΕ – κτίριο παραλιακής / 18:00 – 20:00)

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9

Καινοτομία και Τόλμη: Start-ups, η ιδέα γίνεται πράξη
(Αίθουσα Π. Ζάννας, Ολύμπιον / 10:00 – 15:00)

ΠΕΜΠΤΗ 19/9

Μονάδες Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας: Οι μέχρι τώρα προκλήσεις και η επόμενη ημέρα
(Βιβλιοθήκη Μουσείου Κινηματογράφου / 11:00 – 13:00)

Financial Innovation: Εργαλεία για την Οικονομία του Μέλλοντος
(Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 7 / 18:00 – 21:00)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.