Ηλεκτρονικό εμπόριο και Εξαγωγές προϊόντων

περιεχόμενο

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν 2ο κύκλο σεμιναριακών Προγραμμάτων Εξειδίκευσης. Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 40 ωρών, το καθένα και θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΕΒΕΘ. Το πρώτο θα αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο (25.11/5.12/2013) και το δεύτερο, στις εξαγωγές προϊόντων (9-20/12/2013), στοχεύοντας στην βελτίωση και ολοκλήρωση των γνώσεων σε θέματα διεθνούς και ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και την πρόληψη ή αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το διεθνές και ηλεκτρονικό επιχειρείν αντίστοιχα.

Τα σεμινάρια μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45 με αίτηση της επιχείρησης στον ΟΑΕΔ, όμως σε περίπτωση που δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, το Επιμελητήριό μας προτίθεται να επιδοτήσει τη συμμετοχή μέχρι 50 εκπροσώπων ταμειακά ενήμερων επιχειρήσεων-μελών του, καταβάλλοντας το 50% (δηλ. 135 € του συνολικού κόστους συμμετοχής, που είναι 270€ /άτομο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και 175 € του συνολικού κόστους συμμετοχής, που είναι 350€ /άτομο για τις εξαγωγές προϊόντων). Είναι ευνόητο ότι κατά την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν, θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα Προγράμματα Εξειδίκευσης από τα επισυναπτόμενα αρχεία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται σχετικές αιτήσεις εγγραφής, που θα πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπως αναλυτικά αναφέρεται σ’ αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια μπορούν να επικοινωνήσουν με το ανωτέρω Πανεπιστήμιο, στα τηλ. 2310-891676 & 891671, καθημερινά από  9.30 έως 14.30.

Επιπλέον, παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά και το Επιμελητήριό μας, συμπληρώνοντας το  δελτίο συμμετοχής και αποστέλλοντάς το στο  e-mail: (beni@ebeth.gr, ήgeorgiou@ebeth.gr), ή στο φαξ 2310/370.136.

Επισυναπτόμενα Αρχεία

 src=
 src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.