ΙΕΚ ΕΚΑΒ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για καταρτιζόμενους 2015-2016!

περιεχόμενο

To ΙΕΚ ΕΚΑΒ όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ, στην ειδικότητα “Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου”, στο Α΄ εξάμηνο (Φθινοπωρινό 2015-16) που αρχίζει 19/10/2015 και λήγει 24/02/2016 να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν ως ωροµίσθιοι θα καλύψουν διδακτικές ανάγκες των παρακάτω µαθηµάτων, για την ειδικότητα “∆ιασώστης – Πλήρωµα Ασθενοφόρου” που θα λειτουργήσει ως ακολούθως:

1. ΙΕΚ ΕΚΑΒ, Τµήµα ΑΘΗΝΑΣ : Α, Β, Γ, ∆ ΕΞΑΜΗΝΟ.
2. ΙΕΚ ΕΚΑΒ, Τµήµα ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Α, Γ, ΕΞΑΜΗΝΟ και Α ταχύρυθµο ΕΞΑΜΗΝΟ.
3. ΙΕΚ ΕΚΑΒ, Τµήµα ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Α ταχύρυθµο ΕΞΑΜΗΝΟ

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή και αποστολή των αιτήσεων υποψηφιότητας συµµετοχής µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά θα γίνεται από τους ενδιαφερόµενους από τις 23-09-2015 ηµέρα Τετάρτη µέχρι 29-09-2015 ηµέρα Τρίτη, κατά τις ώρες 08.00 π.µ. έως 14.00 µ.µ., αυτοπροσώπως ή από νόµιµα εξουσιοδοτηµένο άτοµο. Αιτήσεις µπορούν επίσης να υποβληθούν:

• Ταχυδροµικώς µε εταιρία ταχυµεταφορών (courier) µε αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα για παράδοση του φακέλου υποψηφιότητάς του µέχρι και την Τρίτη 29-09-2015 και ώρα 14:00 µ.µ στο πρωτόκολλο του ΕΚΑΒ
• Με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην οποία θα πρέπει να επισυνάπτονται ξεχωριστά ως αρχεία τόσο η αίτηση υποψηφιότητας (σαρωµένη – scan) και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά υπό τη µορφή επισυναπτόµενου αρχείου (attachment) σε µορφή .pdf.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.ekab.gr/web/images/stories/ekab-files/proskl2015ekpaid.pdf

Σχετικά Αρχεία

Αίτηση

 

πηγή: neolaia.gr

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.