Μεταπτυχιακές Υποτροφίες 2015 από το Ίδρυμα Υποτροφιών Αναστασίου Τσώρη

περιεχόμενο

Το Ίδρυμα Υποτροφιών Αναστασίου Τσώρη προκηρύσσει την πλήρωση χωρίς διαγωνισμό δύο (2) θέσεων υποτρόφων για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015 για μεταπτυχιακές σπουδές σε συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής χωρίς περιορισμό κλάδου σπουδών.

Η εκλογή θα γίνει στην Αθήνα και στην έδρα του Ιδρύματος από το Δ.Σ. μεταξύ των διακρινομένων περισσότερο από άποψης βαθμολογίας στο πτυχίο των υποψηφίων υποτρόφων και θα προτιμηθεί εκείνος που κατάγεται από τη Ρούμελη και ιδιαίτερα από τις πρώην κοινότητες Πενταγιών και Κροκυλείου Φωκίδας, του Δήμου Δωρίδος.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Στυλιανό Τσιώρη 6944317320 και με τον κ. Γραββάνη Ευάγγελο 6977305956.
πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.