Αποτελέσματα για τις υποτροφίες 2015-2016 του Ιδρύματος Λάτση

περιεχόμενο

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ανακοινώνει ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα χορηγήσει 22 νέες συνολικά υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι δύο υποτροφίες θα δοθούν μέσω του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα, όπως είχε ανακοινωθεί, σε επιστημονικά πεδία που σχετίζονται με τη ναυτιλία. Οι νέοι υπότροφοι έρχονται να προστεθούν στον κύκλο των συνολικά 90 ενεργών υποτρόφων, όλων των ακαδημαϊκών βαθμίδων, που στηρίζει αυτή τη στιγμή το Ίδρυμα χρηματοδοτώντας τις πανεπιστημιακές τους σπουδές μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Σε συνέχεια της από 6 Μαρτίου 2015 σχετικής προκήρυξης, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση έλαβε 691 πλήρεις αιτήσεις από υποψήφιους όλων των επιστημονικών πεδίων. Η επιτροπή αξιολόγησης συνεκτίμησε όλα τα επισυναπτόμενα στην κάθε αίτηση στοιχεία δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα

·         στην ακαδημαϊκή επίδοση

·         στην εκπαιδευτική εξέλιξη

·         στο επίπεδο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών και τις μελλοντικές επιδιώξεις του κάθε υποψήφιου

·         στην κοινωνική και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.

Οι νέοι υπότροφοι καθώς και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα στα οποία θα παρακολουθήσουν προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών παρατίθεται πιο κάτω.

Το Ίδρυμα ευχαριστεί όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον και συμμετείχαν στη διαδικασία του προγράμματος υποτροφιών και εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους τους και τις μελλοντικές τους επιδιώξεις.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος http://www.latsis-foundation.org/

πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.