Η Ναυτιλία ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας

περιεχόμενο

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικότερα των εταιριών που δραστηριοποιούνται με κάθε τρόπο στην Ελληνική και Διεθνή Ναυτιλιακή Αγορά, διοργανώνει το 3ο Ναυτιλιακό του Συνέδριο, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387), με θέμα:

“Η Ναυτιλία ως μοχλός οικονομικής ανάπτυξης της Χώρας μας”

Ομιλητές: συμπεριλαμβάνονται εκπρόσωποι των σημαντικότερων Ναυτιλιακών εταιριών στην Ελλάδα, υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού, ασφαλιστικού και νομικού τομέα, ανεξάρτητοι αναλυτές, χρηματοοικονομικοί παράγοντες, καθώς και ειδικοί σε θέματα Διαχείρισης Επιχειρηματικού Κινδύνου στη Ναυτιλία. Θα παρουσιαστούν, επίσης, εμπειρίες, πρακτικά θέματα και εξελίξεις, τάσεις και κυρίως στρατηγικές από ανώτατα στελέχη μεγάλων και παραδοσιακών Ναυτιλιακών εταιριών που πηγάζουν από την εξαίρετη και μακρόχρονη παρουσία τους στις σημαντικές και παραδοσιακές ναυτιλιακές αγορές διεθνώς.

Σκοπός: Το Συνέδριο αυτό – που διοργανώνεται σε συνέχεια επιτυχημένων αντίστοιχων συνεδρίων προηγουμένων ετών – θα αποτελέσει βήμα εποικοδομητικού διαλόγου, όπου παράγοντες της Ναυτιλίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, θα εξετάσουν εκτενώς:

1. Το ρόλο της Ποντοπόρου Ναυτιλίας στην ανάπτυξη της χώρας,
2. Την πορεία και τις νέες ευκαιρίες της Ναυτιλιακής αγοράς,
3. Τις Τραπεζικές, Χρηματοδοτικές και Χρηματιστηριακές ευκαιρίες στη Ναυτιλία,
4. Τις προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης της Ναυτιλιακής αγοράς στο υφιστάμενο οικονομικό,
χρηματοοικονομικό και νομικό πλαίσιο,
5. Τη συμβολή της Ποντοπόρου Ναυτιλίας στην Ελληνική Οικονομία: Επιδόσεις και Προοπτικές
6. Τη Διαχείριση Επιχειρηματικού Κινδύνου στη Ναυτιλία,
7. Τις διεθνείς προοπτικές της ελληνικής ναυπηγικής και επισκευαστικής βιομηχανίας,
8. Κλειδί για την έξοδο από την Κρίση η Ελληνόκτητη ναυτιλία.

Σε ποιους απευθύνεται: Το Συνέδριο απευθύνεται σε μέλη της Ελληνικής & Διεθνούς Ναυτιλιακής και Τουριστικής επιχειρηματικής κοινότητας, τους εταίρους και συμβούλους τους, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τα ναυτιλιακά δρώμενα. Απευθύνεται, επίσης, σε επιχειρηματίες και σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Διοικήσεων, που έχουν την τελική ευθύνη των αποφάσεων:

  • Στους Πλοιοκτήτες, ιδιοκτήτες και τα ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Ναυτιλιακών εταιρειών
  • Στις Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις και όλες τις υποστηρικτικές εταιρίες της λειτουργίας τους,
  • Σε Operating, Safety, Vetting and Environmental Managers όλων των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, Λιμένων, Μαρίνων, Κρουαζιέρων και Yachting, Ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων μορφών εναλλακτικού Τουρισμού,
  • Σε όλο το εύρος των στελεχών του Τραπεζικού, Χρηματοπιστωτικού και ασφαλιστικού Ναυτιλιακού κλάδου,
  • Σε Οικονομικούς Διευθυντές, ανώτατα και ανώτερα στελέχη οικονομικών υπηρεσιών και στελέχη λογιστηρίων,
  • Στους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού και σε στελέχη εταιριών συμβούλων, λογιστικών και φορολογικών γραφείων και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.