Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα. Εκκίνηση-Ενδυνάμωση της Επιχείρησης

περιεχόμενο

Ημερίδα με τίτλο «Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα. Εκκίνηση-Ενδυνάμωση της Επιχείρησης», διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Daios», η Alter-U dpm.Cyclades, από τις 4.00 έως τις 8.30μ.μ..

Εισηγητές θα είναι ειδικοί επιστήμονες και επαγγελματίες οι οποίοι θα μιλήσουν για τη γυναίκα επιχειρηματία στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Θα παρουσιαστούν μέθοδοι και τεχνικές που καθιστούν μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση βιώσιμη και επιτυχή, τόσο στην εκκίνησή της όσο και στη λειτουργία της, σε περίοδο κρίσης. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στις δυνατότητες χρηματοδότησης της επιχείρησης και στην αξιοποίηση επιδοτήσεων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται όχι μόνο η επιβίωση αλλά και η διεκδίκηση μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς.

Επίσης, θα παρουσιαστεί η έρευνα του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων-BGS, για τη γυναίκα στην επιχειρηματικότητα, σε πανελλήνιο επίπεδο – ευγενική παραχώρηση από το British Council. O δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας, θα μιλήσει για τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες στο επιχειρείν, υπό το πρίσμα της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Στη συνέχεια, η οικονομολόγος-σύμβουλος επιχειρήσεων Λίνα Τσαλταμπάση θα αναλύσει το mentoring ως ένα σύγχρονο εργαλείο διαπροσωπικής ενδυνάμωσης και στήριξης επιχειρηματικότητας και το branding, την απόδοση ταυτότητας στην επιχειρηματική οντότητα. Η οικονομολόγος με ειδίκευση στο μάρκετινγκ, Κατερίνα Καλλιγάτση, θα αναπτύξει τη σπουδαιότητα του μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις σε εποχή κρίσης. Ο διευθυντής πωλήσεων εταιρίας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και ψηφιακής τεχνολογίας, Παναγιώτης Τέκος, θα παρουσιάσει την αποτελεσματική αξιοποίηση της παρουσίας μιας επιχείρησης στο internet (social media, e-shopping). Ο σύμβουλος επιχειρήσεων και νέων τεχνολογιών, Γιώργος Πάπιτσης, θα ενημερώσει για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της επιχείρησης και τις επιδοτήσεις.
Οι εισηγητές, στο τέλος κάθε παρουσίασης θα δέχονται ερωτήσεις, ώστε να επεξηγηθούν τυχόν απορίες.

Η ημερίδα έχει την ευγενική υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO, του British Council, του Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), του Balkan Women Coalition (B.WCo.), του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.ΣΕ.Π.).

Ειδική τιμή συμμετοχής: 25€. Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: info@alter-u.com Μαρία Σιώτη 6973300142, Ηλιάνα Σκουλή 6973400872.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.