Η Ελλάδα σε μετάβαση: Διαμόρφωση μίας πολιτικής καινοτομίας για την Ελλάδα

περιεχόμενο

Στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2013 διοργανώνεται Συνέδριο για την καινοτομία με θέμα “Η Ελλάδα σε μετάβαση: Διαμόρφωση μίας πολιτικής καινοτομίας για την Ελλάδα” στο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64, Π. Φάληρο). Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο για την Μελέτη της Εργασίας με έδρα τη Βόννη (Institute for Labour Economics – IZA), το Ίδρυμα Ευγενίδου και την Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα και έχει την υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Ιδρύματος Μποδοσάκη, και της Eurobank. Το διεθνές αυτό Φόρουμ, που υποστηρίζεται από Έλληνες και λοιπούς Ευρωπαίους εταίρους, έχει ως αντικείμενο τη διαμόρφωση μιας συνεκτικής πολιτικής για την καινοτομία στην Ελλάδα. Το Συνέδριο έχει σχεδιαστεί με στόχο την εντατική ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων ανάμεσα σε μια ομάδα ειδικά επιλεγμένων ερευνητών, πολιτικών και επιχειρηματιών από την Ελλάδα, την υπόλοιπη Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την ελληνική διασπορά. Συνολικά το Φόρουμ επιδιώκει να:

  • αναδείξει τα κρυφά πλεονεκτήματα της Ελλάδας,
  • επισημάνει τα διάφορα εμπόδια για την ανάπτυξη
  • προσδιορίσει μεμονωμένα έργα που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν ως παραδείγματα προς μίμηση.

Η είσοδος στο Συνέδριο είναι ελεύθερη μόνο κατόπιν προσκλήσεως. Tο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από και προς τα Ελληνικά. Για περεταίρω πληροφορίες παρακαλείστε να απευθυνθείτε στην κυρία Εύη Γαρδίκη/Ίδρυμα Ευγενίδου, Τ.: +30 210 946 9670.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.