Hotelia 2022: Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού

Ημερομηνία Εκδήλωσης

18/11/2022 11:00 πμ

Οργανωτής Εκδήλωσης

Hotelia 2022

Τοποθεσία

ΔΕΘ -HELEXPO-Περίπτερο 8- 9- 10 & 12

περιεχόμενο

Η ετήσια έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia 2022 διεξάγεται από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, παράλληλα με την 37η έκθεση Philoxenia, στο χώρο της ΔΕΘ.

Η Hotelia 2022 διεξάγεται στα περίπτερα: 8-9-10 & 12.

Η Hotelia απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καθώς και της εστίασης και καφεστίασης.
Διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση τουρισμού PHILOXENIA με πλήθος παράλληλων καινοτόμων εκδηλώσεων ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό γεγονός για τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Το Ξενοδοχειακό Κατάλυμα.
Αυτό θα αποτελέσει το επίκεντρο της Hotelia 2022, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν όλες οι πρακτικές και τα νέα υλικά τα οποία αναβαθμίζουν το ξενοδοχείο αλλά σέβονται και το περιβάλλον. Στόχος είναι η ανανέωση των υπηρεσιών, υιοθέτηση ψηφιακών λύσεων και να παραμείνουν ανταγωνιστικά.

Ακόμη η εμπειρία της κατανάλωσης του καφέ, οι ποικιλίες του και οι ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής ροφημάτων, οι οποίες αξιοποιούν τη γευστική απόλαυση, που προσφέρει αποτελούν ένα από τα προβεβλημένα σημεία της Hotelia 2022.

Τομείς της Hotelia 2022:

  • Κατασκευή & Ανακαίνιση
  • Cook & Serve
  • Coffee & Drinks
  • Εξοπλισμός Κουζίνας & εστιατορίων
  • Technologies
  • Clean & Maintain

Παράλληλες Εκδηλώσεις και ενότητες:

Φεστιβάλ: All About Café
Το “All About Café” της Hotelia είναι μια πρωτότυπη και καινοτόμα ενότητα, ειδικά αφιερωμένη στην τέχνη της δημιουργίας καφέ.

Ένα φεστιβάλ που έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες αλλά και στους λάτρεις του καφέ, να βρεθούν σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, όπου μπορούν να δοκιμάσουν, να παρακολουθήσουν σεμινάρια αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για την εξέλιξη του καφέ στις μέρες μας.

Συγκεκριμένα στην Hotelia 2022 θα αποτελείται από τις παρακάτω εξειδικευμένες υποενότητες:

All About Café – The Workshops
Kαταξιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο του καφέ και διακεκριμένοι Baristas θα δώσουν τα φώτα τους στο κοινό, μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και παρουσιάσεων.
All About Café – Latte Art ThrowDown competition
BARISTAS από όλη την Ελλάδα δίνουν ραντεβού για έναν φιλικό διαγωνισμό δεξιοτεχνίας, που έχει σαν θέμα την τέχνη του Latte.

Η Είσοδος στα Σεμινάρια είναι ελεύθερη.

All about gastronomy:
Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο ειδικοί του χώρου του catering θα παρουσιάσουν ζωντανά τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις. Την προβολή σύγχρονων λύσεων μέσα από μοναδικά καινοτόμα και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

All About Digital:
Εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάσουν πρακτικές υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και ψηφιακών εφαρμογών ως τους βασικούς  μοχλούς εξέλιξης,  ανάπτυξης και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των ξενοδοχειακών μονάδων.

Hotelia Conferences:
Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο open space χώρο καθ΄όλη τη διάρκεια της Hotelia  θα πραγμaτοποιηθεί σειρά ομιλιών με θέματα: Αρχιτεκτoνική Διακόσμηση, Νέες Τεχνολογίες, Οικολογία & Πράσινες Πρακτικές, Branding & Marketing, fod & Beverage

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.