Χανιά: Προγράμματα διά βίου μάθησης

περιεχόμενο

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα προγράμματα διά βίου μάθησης που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το Κ.Ε.Κ. Μ.Α.Ι.Χ.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενηλίκους, κάθε ηλικίας και μόρφωσης, ενηλίκους τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ΑμεΑ και εξαρτημένους. Σκοπός των εν λόγω προγραμμάτων είναι η απόκτηση νέων βασικών δεξιοτήτων, αλλά και η αναβάθμιση και επικαιροποίηση ήδη υπαρχουσών, ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες προϋποθέσεις ισότητας ευκαιριών και ένταξης των εκπαιδευομένων στην αγορά εργασίας, μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά και διαμόρφωση στάσης ενεργού πολίτη μέσα από την απόκτηση και αναβάθμιση βασικών δεξιοτήτων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

 src=Τα τμήματα τίθενται σε λειτουργία με την εγγραφή 18 – 20 ατόμων. Για την επιλογή στα τμήματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα προηγηθούν οι δημότες και κάτοικοι Δήμου Χανίων και οι άνεργοι συμπολίτες μας σε ποσοστό 25%.

Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν και μετά το τέλος κάθε προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Αιτήσεις θα κατατίθενται έως και την Τετάρτη 14 Αυγούστου στο Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων Κριάρη 40, 1ος όροφος (Μέγαρο Πάνθεον).

Πληροφορίες:
Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης: Ελληνάκη Αμαλία, τηλ.: 2821341785.
Αντιδήμαρχος Χατζηδάκη Χρυσούλα, τηλ.: 2821341626.

Πηγή: haniotika-nea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.