Χανιά: Δωρεάν σεμινάριο για ανέργους

περιεχόμενο

Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο επαγγελματικής συμβουλευτικής για νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας και για ανέργους ηλικίας έως 30 ετών διοργανώνει το διάστημα από την Τρίτη 6 έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων των νέων ανέργων και στην καλύτερη προετοιμασία αυτών για τις ευκαιρίες, αλλά και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Χανίων και διοικητικά υπεύθυνο του Γραφείου Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης Γαβριήλ Κουρή «στο πλαίσιο του εν λόγω σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα -μέσα από ειδικά σχεδιασμένα βιωματικά εργαστήρια- να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής προσωπικού και τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής».

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 6 ωρών συνολικά και θα υλοποιηθεί σε δύο τρίωρες ομαδικές συνεδρίες με εισηγητές τους: Αννα Τσίγκου, εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (MSc) και Ηρακλή Μανδαλιανό, υποψήφιο διδάκτορα του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανέρχεται σε 16 άτομα και ότι για τη συμπλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά (8 π.μ. ? 3 μ.μ.) με το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων στο τηλέφωνο 2821341766. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πηγή: haniotika-nea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.