Γίνετε “ειδικός” στο Social Media Marketing σε ένα σεμινάριο

περιεχόμενο

Το Online Marketing και η επανάσταση των Social Media έχουν συντελέσει στην αναθεώρηση του τρόπου προσέγγισης της αγοράς, διαμορφώνοντας ένα νέο σύνολο απαιτούμενων δεξιοτήτων και γνώσεων που θα πρέπει να αποκτήσουν τα στελέχη των επιχειρήσεων.

Citrine, πρωτοπόρος στον χώρο του Social Media Marketing και με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης, παρέχει σεμινάριo Social Media με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση πάνω στα νέα αυτά μέσα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει με επαγγελματικές μεθόδους, τα μυστικά για την προώθηση και προβολή ενός brand μέσω των Social Media. Καθώς, μία ολοκληρωμένη στρατηγική στα Social Media είναι ικανή να αναπτύξει και να οδηγήσει ένα brand ή μια επιχείρηση (ανεξαρτήτου μεγέθους και αντικειμένου) στην επιτυχία, μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιτυχημένη στρατηγική, συνδυάζοντας τη συνολική Social Media μάρκετινγκ στρατηγική με τις τεχνικέςαύξησης των πωλήσεων.

Θεματικές ενότητες του σεμιναρίου
– Πώς μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση το Social Media Marketing;
– Πώς θα δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη επαγγελματική παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο YouTube;
– Τι περιεχόμενο θα πρέπει να ανεβάζετε και πόσο συχνά;
– Πώς θα μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας;
– Τι είναι τα Facebook Applications και πώς μπορούν να βοηθήσουν μία επιχείρηση;
– Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους διαγωνισμούς στο Facebook και στο Twitter;
– Πώς να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά το YouTube για την προώθηση της επιχείρησής σας;
– Ποιες είναι οι κατάλληλες τεχνικές για να εντοπίσετε υποψήφιους πελάτες;
– Ποιοι είναι οι τρόποι για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας μέσω των Social Media;

Πλεονεκτήματα του σεμιναρίου Social Media Marketing
– Οι εισηγητές είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, απόλυτα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις, διαθέτουν εμπειρία στο χώρο του Social Media Marketing και στην πραγματοποίηση σεμιναρίων.
– Το σεμινάριο περιλαμβάνει παραδείγματα στην πράξη, παρουσιάζει πραγματικά case studies και δεν βασίζεται αποκλειστικά στην θεωρία.
– Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι σύγχρονη, ευέλικτη, ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα περιλαμβάνοντας ό,τι νεότερο υπάρχει στα Social Media.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως και τις 22:00 στο ξενοδοχείο Airotel Alexandros, Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα. Η αίθουσα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Airotel Alexandros, τοποθεσία στην Πλατεία Μαβίλη, ακριβώς κάτω από τον Λόφο του Λυκαβηττού κοντά σε 2 σταθμούς του μετρό (Μέγαρο Μουσικής & Αμπελόκηποι). Στο τέλος του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον εισηγητή.

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 150 ευρώ. Ωστόσο, παρέχονταιειδικές εκπτώσεις για φοιτητές και ανέργους (με την επίδειξη πάσο ή κάρτας ανεργίας) στα 70 ευρώ, ενώ για όσους κλείσουν δύο εισιτήρια, το συνολικό κόστος πέφτει στα 270 ευρώ. Μπορείτε να εξασφαλίσετε online τη συμμετοχή σας, κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: emea.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.