Για 2η φορά το Moving Forward της AIESEC στην Ελλάδα

περιεχόμενο

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ως ο μεγαλύτερος παγκόσμιος φοιτητικός οργανισμόςπάνω στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων των νέων, η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το Moving Forward στο πλαίσιο ενός διεθνούς συνεδρίου.

Η θεματική της ημερίδας είναι «Embrace Change» καθώς σε ένα κόσμο οικονομικής κρίσης και μιας ραγδαίας επιχειρηματικής πραγματικότητας, οι νέοι είναι πρωταγωνιστές της αλλαγής γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι φορείς της.

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο, με παρουσία σε 124 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια, ενώ αριθμεί πάνω από 86.000 μέλη. Όραμά της είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσω των εμπειριών που τους προσφέρει να τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολιτισμική και εργασιακή γνώση και κατανόηση, δημιουργώντας ένα διεθνές δίκτυο από φορείς αλλαγής που αποσκοπούν να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. ΗAIESEC έχει ως σκοπό την Ειρήνη και η Μεγιστοποίηση των Ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσα από την ενδυνάμωση των νέων ανθρώπων. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω των προγραμμάτων της:ACT, πρόγραμμα συμμετοχής σε ομάδα. Explore, διεθνές πρόγραμμα κοινωνικής ανάπτυξης και Global Τalent, διεθνές πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δεύτερου Moving Forward και γιατί αξίζει να το παρακολουθήσετε ξανά, είναι ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες, εκτός από Έλληνες φοιτητές και απόφοιτους, θα υπάρχουν και 250 μέλη της AIESEC από 30 χώρες της Ευρώπης και Αμερικής. Σε ένα χώρο λοιπόν με διαφορετικές κουλτούρες, πολιτισμούς, γνώσεις, μόρφωση, δεξιότητες, απόψεις και ιδέες οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν μέσα από ομιλίες ανθρώπων με εμπειρία και πετυχημένη πορεία στο χώρο τους καθώς και μέσα από διαδραστικά workshops και Business Games.

Στόχος λοιπόν, υπό τη θεματική του Embrace Change, είναι οι επιχειρήσεις έχοντας κοινό τους παρανομαστή την αλλαγή και τη καινοτομία να δώσουν τη δική τους οπτική για το πώς είδαν τη νέα πραγματικότητα ως ανάπτυξη και ταυτόχρονα να δώσουν ερεθίσματα, συμβουλές και πρακτική γνώση για το πώς οι νέοι μπορούν να ηγηθούν της αλλαγής και να επαναπροσδιορίσουν στόχους, μελλοντικά πλάνα και αναγκαίες δεξιότητες.

Η ημερίδα «Embrace Change» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 10.00 με 19.00, στο The HUB Εvents (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα), το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της οδού Πειραιώς και από όλα τα μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η γενική είσοδος κοστίζει 5 ευρώ, ενώ για να συμμετάσχετε πρέπει να εγγραφείτε εδώ.

Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: epixeiro.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.