Η Γερμανική Σχολή Αθηνών στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

περιεχόμενο

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών πήρε μέρος στον 30ό Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με μία πολυπληθή αποστολή με περίπου 270 συμμετέχοντες. Η ομάδα της Γερμανικής Σχολής αποτελείτο από μαθητές, καθηγητές, γονείς, απόφοιτους καθώς επίσης και φίλους της Σχολής μας.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών συμμετείχαν με μεγάλη υπερηφάνεια στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός ακολουθώντας τα χνάρια του Φειδιππίδη σε αυτήν την ιστορική διαδρομή.

Η εξαιρετική οργάνωση του αγώνα, ο εκπληκτικός καιρός, η χαρά της συμμετοχής και η συγκίνηση της προσπάθειας προσέφεραν σε όλους τους αθλητές μια μοναδική εμπειρία ζωής που είναι ταυτόχρονα και εφαλτήριο για ακόμα μαζικότερη συμμετοχή της Γερμανικής Σχολής Αθηνών στον επόμενο Μαραθώνιο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Γερμανικής σχολής 

 

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.