Νέα προγράμματα φωτογραφίας και κινηματογράφου

περιεχόμενο

Ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής

Ο πιο καινοτομικός εκπαιδευτικός φορέας φωτογραφίας στην Ελλάδα, το NewSchool.Athens, με την πρώτη του εμφάνιση προσέγγισε και κέρδισε το δικό του κοινό, προσφέροντας προγράμματα κατάλληλα επεξεργασμένα και προσαρμοσμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.Το ΝewSchool.Athens, ολοκληρώνοντας με τεράστια επιτυχία τον πρώτο εκπαιδευτικό του κύκλο, επανέρχεται δυναμικά με νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών φωτογραφίας full time και part time, εισάγει για πρώτη φορά πρόγραμμα κινηματογράφου για τους λάτρεις της 7ης τέχνης και συνεχίζει τα επιτυχημένα workshops που γίνονται Σαββατοκύριακα.

Οι διεθνείς συνεργασίες συν-διοργάνωσης workshop επεκτείνονται με το International Center o Photography (ICP) της Νέας Υόρκης και το ΝewYork Institute of Photography ενώ το πρόγραμμα υποτροφιών του ΝewSchool.Athens διευρύνεται με τη συμμετοχή ιδιωτών, ιδρυμάτων και εταιριών.

Τον Ιανουάριο 2012 το NewSchool.Athens ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τον εμβληματικό φωτογράφο Αnders Petersen. Tώρα το NewSchool.Athens διευρύνει το πρόγραμμα του και παρουσιάζει τον δεύτερο εκπαιδευτικό του κύκλο προσφέροντας πρόγραμμα σπουδών «Φωτογραφία» διάρκειας 16 εβδομάδων (4 μήνες) στην επιλογή full time και 30 εβδομάδων (8 μήνες) στην επιλογή part-time. Επίσης ξεκινά και το εντατικό πρόγραμμα «Κινηματογράφος» διάρκειας 4 εβδομάδων (full time) και 8 Σαββατοκύριακων (part time) με στόχο την δημιουργία ταινίας μικρού μήκους.

Το πρόγραμμα «Φωτογραφία» του ΝewSchool.Athens αποτελείται από 3 μαθήματα, την Οπτική Επικοινωνία, Κάμερα & Φωτισμός και Ψηφιακός Σκοτεινός Θάλαμος και Εκτύπωση και δίνει ένα βασικό κορμό γνώσης φωτογραφίας. Τα workshops καλύπτον έξι διαφορετικές θεματολογίες σε καλλιτεχνική, αρχιτεκτονική, μόδα, φωτορεπορτάζ, γάμο. Επίσης συνεχίζεται και το δημοφιλές «Introduction to photography” που αποτελεί μοναδική ευκαιρία εξοικείωσης με τη αντικείμενο της φωτογραφίας και τη σχολή.

 data-lazy-src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.