Φοιτητικός διαγωνισμός της KPMG “Ace the Case”

περιεχόμενο

KPMG – Ace the Case – Turn your ambition into action!

Start now by participating in Ace the Case, a master class in business case analysis.

31 October – 1 November 2013

H KPMG προσφέρει αυτή την συναρπαστική ευκαιρία σε Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές, για να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα Ace the Case περιλαμβάνει ένα διήμερο διαδραστικό σεμινάριο/διαγωνισμό, το οποίο θα υλοποιήσουν στελέχη της KPMG με διεθνή εμπειρία. Οι εισηγητές μας θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τις αναλυτικές σας ικανότητες χρησιμοποιώντας πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια, όπως επίσης και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην παρουσίαση ιδεών και λύσεων.

Πώς είναι δομημένη η εκδήλωση: 

1η ημέρα – Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 

Ημερίδα/σεμινάριο εκπαίδευσης με εισηγητές στελέχη μας (από το γραφείο μας στην Αθήνα και τα γραφεία μας στο εξωτερικό) σε business case analysis και presentation skills. Θα προηγηθεί το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (30 Οκτωβρίου), networking cocktail στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, με σκοπό τη γνωριμία των φοιτητών με τα στελέχη μας, καθώς και με τους εισηγητές και την κριτική επιτροπή.

2η ημέρα – Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

Διεξαγωγή διαγωνισμού σε business case analysis, παρουσίαση στην κριτική επιτροπή, ανάδειξη νικήτριας ομάδας, γιορτή!

Η εκδήλωση (σεμινάριο και διαγωνισμός) θα υλοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα (Στρ. Τόμπρα 3, Αγία Παρασκευή).

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος: 

Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές (με άριστη γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ), οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ομάδες των τεσσάρων, χρησιμοποιώντας την φόρμα (registration form) που θα βρουν στο site μας. Από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα επιλεγούν οι πέντε καλύτερες για να λάβουν μέρος στην ανωτέρω εκδήλωση-τελικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.