Εξετάσεις και υποτροφία σε ανωτέρα σχολή δραματικής τέχνης

περιεχόμενο

Η Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Central Stage της Μιμής Ντενίση ανακοινώνει τις εισαγωγικές εξετάσεις νέων σπουδαστών και εξετάσεις για την υποτροφία στο όνομα του Μίνωος Βολανάκη.

Η υποτροφία αυτή θα δίνεται στον άριστο φοιτητή των εισαγωγικών εξετάσεων και θα διαρκεί μέχρι τις εξετάσεις Φεβρουαρίου.

Οι εισαγωγικές εξετάσεις και οι εξετάσεις για την υποτροφία θα διεξαχθούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 17.00. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στη γραμματεία της σχολής (Μαυροματαίων 25, Αθήνα) και στο τηλέφωνο 2108660890.

Κατά την ακρόαση οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει δύο (2) μονολόγους (κωμικό-δραματικό), ένα (1) ποίημα, ένα (1) τραγούδι και ένα (1) αυτοσχεδιασμό. Ο φοιτητής, ο οποίος κερδίσει την υποτροφία, έχει το δικαίωμα να την διατηρήσει μέχρι το τέλος του πρώτου ακαδημαϊκού έτους, αρκεί ο μέσος όρος του να παραμείνει στο “Άριστα”. Δηλώσεις συμμετοχών: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους δεν έχουν θεατρική εμπειρία.

Πληροφορίες: Γραμματεία Σχολής: 2108660890 κα Μπούτνιοκ http://www.denissiartschool.gr/denissi/ ”

Πηγή: madata.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.