Παρουσίαση ιστοσελίδας για εύρεση εργασίας skywalker.gr

περιεχόμενο

To skywalker.gr βγήκε στον αέρα το Μάιο του 1999, ξεκινώντας στην ελληνική αγορά την εποχή των ιστοσελίδων αναζήτησης εργασίας και φέρνοντας για πρώτη φορά ηλεκτρονικώς σε άμεση επικοινωνία εργοδότες και υποψήφιους.

Από το 1999 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Το Διαδίκτυο είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες e-recruiting κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος λόγω λειτουργικότητας, ταχύτητας και αποτελεσματικότητας.

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους: περισσότερες από 3.000 εταιρείες δημοσιεύουν στο skywalker.gr περισσότερες από 6.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες! Οι καθημερινές επισκέψεις ξεπερνούν τις 40.000!

Το skywalker.gr από το 2008 αποτελεί μέλος του διεθνούς δικτύου THE NETWORK, του μεγαλύτερου δικτύου e-recruiting στον κόσμο με παρουσία σε 70 χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα για κάλυψη θέσεων και εύρεση εργασίας και στο εξωτερικό.

Με νέα εμφάνιση, πιο φιλική προς το χρήστη, και νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο για τις εταιρίες όσο και για τους υποψήφιους εμείς στη Skywalker συνεχίζουμε δυναμικά. Τι παραμένει ίδιο; Η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και στην καινοτομία, ο επαγγελματισμός μας, ο ενθουσιασμός μας και ο προσανατολισμός μας στο αποτέλεσμα!

 data-lazy-src=

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.