Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα

περιεχόμενο

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα farmsUP! διοργανώνει το ευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα «Αυτό το χωράφι είναι η επιχείρησή σου!» στις 15 Οκτωβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο. Το συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να ενημερωθούν αναφορικά με πρακτικές και έργα που ενισχύουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες των Ελλήνων και Ευρωπαίων Αγροτών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εκ των 4 παράλληλων πρακτικών και αποτελεσματικών εργαστηρίων, προσφέροντας (δωρεάν) γνώση στις:

  1. Βασικές αρχές της αγροτικής επιχειρηματικότητας
  2. Το marketing και branding αγροτικών προϊόντων
  3. Την ανάπτυξη προϊόντων αγροτουρισμού
  4. Την καθοδήγηση γυναικών, ώστε να αναπτύξουν ή/και να διατηρήσουν την αγροτική επιχειρηματική τους δράση.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν 22 ευρωπαϊκά έργα που ανταποκρίνονται στην ανάγκη των αγροτών να γίνουν καλύτεροι επιχειρηματίες και να «διοικήσουν» καλύτερα το αγρόκτημά τους, να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνογνωσία στην τυποποίηση και προώθηση των προϊόντων τους, να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει, να αυξήσουντις πωλήσεις τους και, ως αποτέλεσμα, τα κέρδη που τους αναλογούν.

Μεταξύ άλλων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πώς θα επωφεληθούν από αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες, τη φόρμα εγγραφής, το πρόγραμμα του συνεδρίου αλλά και τα βιογραφικά των ομιλητών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα.

Πηγή: moke.aua.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.