Εθνική Τράπεζα: Ετήσιος Διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας»

περιεχόμενο

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τον ετήσιο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» η Εθνική Τράπεζα.

Οι τέσσερις πρώτες ιδέες που θα βραβευθούν, θα λάβουν τα ποσά των 20.000 ευρώ, 10.000 ευρώ, 6.000 ευρώ και 4.000 ευρώ αντίστοιχα, ενώ θα τύχουν ευρείας προβολής. Πέρα από τα χρηματικά βραβεία, έμφαση δίνεται από την Εθνική Τράπεζα στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων, οι οποίες έχουν διακριθεί, μέσα από τις δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds.

Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιλεγμένες προτάσεις παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας. Επίσης, για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο, δράσεις στήριξης σε τεχνικές υποδομές σε συνεργασία με την Amazon και την Microsoft, δράσεις καθοδήγησης και φιλοξενίας σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον αμερικάνικο incubator 1776 καθώς και δράσεις καθοδήγησης σε συνεργασία με την Endeavor Greece και το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο.

Θεματικές Ενότητες

Οι θεματικές ενότητες του 6ου Διαγωνισμού είναι:
1. Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα
2. Περιβάλλον και τεχνολογία
3. Πολιτισμός και τεχνολογία.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε θεματικής ενότητας, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού καθώς επίσης και στο Facebook και στο YouTube της Εθνικής Τράπεζας.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στον διαγωνισμό έως τις 7 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.nbg.gr/.

πηγή: neolaia.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.