«Εργατικό & Ασφαλιστικό Δίκαιο» στην Πάτρα

περιεχόμενο

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών, το οποίο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων και σε Λογιστές που ασχολούνται εξειδικευμένα με τα θέματα μισθοδοσίας και προσωπικού. Επίσης, αξίζει να το παρακολουθήσουν και όλοι οι managers, καθώς και όσοι προΐστανται ανθρώπων, ώστε να γνωρίζουν στοιχειωδώς την Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία.

Σκοπός του σεμιναρίου, με εισηγητή τον κ. Βήχο, είναι να μεταδώσει στα στελέχη βασικές γνώσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα εργατικά θέματα ενός οργανισμού και την μισθοδοσία του ειδικότερα, από θεωρητικής και πρακτικής πλευράς, με πολλά παραδείγματα εφαρμογών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάπτυξη και συζήτηση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις Εταιρίες, καθώς και των προτάσεων και λύσεων που εφαρμόζονται. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και δικά τους προβλήματα, αφού το πρόβλημα μιας Εταιρίας ενδιαφέρει όλους.

Το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕΔΕ μπορεί να καλυφθεί από το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

Πηγή: patras24.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.