Εργαστήριο: Ελευθερώστε τη δημιουργικότητα σας – Καινοτομήστε! (Ξάνθη)

περιεχόμενο

Σκέφτεστε να επιχειρήσετε; Θέλετε να μάθετε τρόπους συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων ιδεών και την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων; Αν θέλετε να γνωρίσετε τι σημαίνει καινοτομία, και να μάθετε από εμπειρίες άλλων νέων επιχειρηματιών, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στο εργαστήριο δημιουργικότητας και καινοτομίας που διοργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δ.Π.Θ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί προτεραιότητα.

Στο εργαστήριο θα χρησιμοποιηθούν βιωματικές μέθοδοι διαδασκαλίας για τη δημιουργία εμπειριών που προσομοιάζουν τη διαδικασία έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του ΔΠΘ διοργανώνει σειρά σεμιναρίων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα με στόχο να προσφέρει πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες επιχειρηματικότητας σε φοιτητές αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων σε κάθε πόλη θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Μο.Κ.Ε. Δ.Π.Θ.

Τοποθεσία: Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Καπναποθήκη “Π”, Καπνεργατών 9, Ξάνθη
Ημερομηνία: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013
Ώρα: 09.00 – 15:00

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.