Κύπρος: ΚΕΒΕ: Εργαστήριο για την Επαγγελματική Ασφάλεια και Υγεία

περιεχόμενο

Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για την πρόληψη των κινδύνων στην εργασία, διοργανώνει το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στις 10 Ιουλίου 2013.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Κύπρο και συγκεκριμένα να βοηθήσει στον εντοπισμό των κινδύνων στο χώρο εργασίας, στην αξιολόγηση και στη λήψη κατάλληλων μέτρων με τη βοήθεια του Διαδραστικού Εργαλείου Εκτίμησης Κινδύνου OiRA.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εργοδότες, ανώτερα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών δημόσιου τομέα και Λειτουργούς Ασφάλειας. Οι συμμετέχοντες θα εργαστούν ατομικά σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές συγχρόνως με την παρουσίαση του Διαδραστικού Διαδικτυακού Εργαλείου OIRA.

Η εκδήλωση θα είναι διάρκειας τριών ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013, στις 10:00 στην Αίθουσα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (106 Network/ Internet Lab), Διογένους 6, 2404, Λευκωσία, που βρίσκεται στην είσοδο του παλιού κτιρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, υπόψη Μαρίας Κωνσταντίνου, στο φαξ. 22661044, E-mail: maria@ccci.org.cy. Το σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει καμία χρηματική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα 22889748/49/52.

Πηγή: sigmalive.com

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.