Μεγάλες ευκαιρίες μάθησης και εργασίας στην Αυστραλία

περιεχόμενο

Δωρεάν σεμινάρια για όλους 17-21 Μαΐου

Μεγάλες ευκαιρίες μάθησης και εργασίας στην Αυστραλία προσφέρει το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Βιομηχανικών Σπουδών και Συστημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και να πάρουν τις απαντήσεις τους σε ερωτήματα σχετικά με τις σπουδές στην Αυστραλία, την εργασία στην Αυστραλία και τη μετανάστευση.

Οι κλάδοι ειδικεύσεων είναι οι εξής:

Επιχειρησιακές Σπουδές – Business Μηχανολογία – Automotive Οικοδομικές Σπουδές – Building & Construction Αγγλικά – English Language Δωρεάν σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν για όλους από τις 17 έως τις 21 Μαΐου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την επίσημη προσωπική πρόκληση μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση roula@aisi.edu.au πριν από τις 13 Μαΐου.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.aisi.edu.au/ και την ειδική σελίδα στο Facebook Group Page: Australian Industrial Systems Institute.

Πηγή: newsbeast.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.