Η Equal Society στη 78η Δ.Ε.Θ.

περιεχόμενο

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, Equal Society, θα δώσει δυναμικό παρόν και στην 78η «Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης» (7-15/9/2013).

Ο Οργανισμός ακολουθώντας το αξιακό τρίπτυχο εργασία – εκπαίδευση – επιχειρηματικότητα πρόκειται να παρουσιάσει (στο περίπτερο 15, stand 13) μια ευρεία γκάμα από πληροφορίες σχετικές με τους παραπάνω άξονες. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, η Equal Society, πρόκειται να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο από προγράμματα πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και να προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σχετικές με την αναζήτηση απασχόλησης.

«Η Equal Society με την παρουσία της στη ΔΕΘ πρόκειται να αναπτύξει και να παρουσιάσει μια αλληλουχία από δράσεις και πληροφορίες που περιστρέφονται γύρω από την εκπαίδευση, την αναζήτηση απασχόλησης και την ανάγκη για τόνωση της επιχειρηματικότητας», είπε ο κ. Σπύρος Φρεμεντίτης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Equal Society.

Όσοι επισκεφτούν τον εκθεσιακό χώρο, θα αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες για τις κενές θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, για τα προγράμματα που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο, ενώ οι επίδοξοι επιχειρηματίες θα έρθουν σε επαφή με τις εναλλακτικές μορφές απασχόλησης που αναπτύσσονται.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των δράσεων της Equal Society ενός οργανισμού που με συνέπεια και δράσεις έχει θέσει τον άνθρωπο στο κέντρο του «κάδρου», θα υπάρξει και εκτενής ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία». Αντικείμενο του προγράμματος, είναι η παροχή δωρεάν υποτροφιών πλήρους φοίτησης σε νέους και νέες, που ανήκουν στις ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και λόγω της οικονομικής τους δυσπραγίας, αδυνατούν να σπουδάσουν.

Ξεχωριστή ενότητα θα έχει και το πρόγραμμα «Ε-gnosis». Η ολοκληρωμένη παρέμβαση της Equal Society που επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και στη γνώση αγγλικών και οδηγεί σε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά από το ΑΣΕΠ.

Πηγή: sport-fm.gr

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.