«Επιχειρώντας αλλιώς» – 1ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

περιεχόμενο

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ, μία κοινή πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της ΕΛΕΠΑΠ, της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, της εταιρείας συμβούλων επιχειρηματικής ανάπτυξης Mentoring A.E. και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας με τίτλο «Επιχειρώντας αλλιώς».

Στόχος του συνεδρίου είναι η αποτελεσματική ενημέρωση για τις προοπτικές, την αξία και τις ιδιαιτερότητες της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, η παρακίνηση ενδιαφερόμενων, η ανάπτυξη συνεργειών και δικτύωσης μεταξύ επιχειρηματιών και υποψήφιων κοινωνικών επιχειρηματιών, αναδεικνύοντας το δεύτερο συνθετικό του όρου «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για την εξέλιξη της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να αναδείξει τις κοινωνικές επιχειρήσεις ως εργαλείο ανάπτυξης και ενίσχυσης της απασχόλησης. Όραμά μας είναι να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα προωθεί τη βιώσιμη κοινωνική επιχειρηματικότητα, ως εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής και ταυτόχρονα θα κινητοποιεί φορείς, πολίτες και κοινωνικούς επιχειρηματίες για τη δημιουργία και στήριξη ανταγωνιστικών κοινωνικών επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 9:00 πμ

Διεύθυνση: ΕΒΕΑ, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ, Ακαδημίας 7  Αθήνα,106 71, Αττική, Ελλάδα

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

κοινοποίηση

Σας ενδιαφέρει; Κοινοποιήστε το άρθρο στα social media σας!

διαβάστε επίσης

BEST Soft Skills Track 2022

Τι είναι το BSST; Οι περισσότερες εταιρείες στη σημερινή κοινωνία αναμένουν πολλά από τους απόφοιτους και μελλοντικούς εργαζομένους. Οι εξειδικευμένες

Αναλυτικά

Banner title

Banner content

σχετικά άρθρα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης προβάλλει: Village Potemkin

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις ανοιχτές προβολές της στο Pikap Kato με την παρουσίαση του ελληνικού Ντοκιμαντέρ «Village Potemkin», τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, σε σκηνοθεσία Δομήνικου

Αναλυτικά
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.